Adayların Özel Yetenek Sınavına Giriş Tarihleri ve Saatleri



MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ
SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ
2020-2021 ÖZEL YETENEK SINAV TAKVİMİ
 
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Özel Yetenek Sınavı 25 Ağustos 2020 – 01 Eylül 2020 tarihleri arasında Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi, Kötekli Kampüsü içerinde yer alan Stadyumda yapılacaktır.

ÖNEMLİ UYARILAR

- Adaylar sınavla ilgili duyuru ve açıklamaları sporbilimleri.mu.edu.tr web adresinden günlük olarak takip etmekle yükümlüdürler.

- Adaylar, sistem üzerinden (oys.mu.edu.tr)  sınava giriş gününü ve saatini gösteren güncel Başvuru Formunun çıktısını almalıdırlar.

- Adaylar, sistem üzerinden alacakları online başvuru formunu ve kimlik belgesini (nüfus cüzdanı/kimlik kartı, pasaport) 30 metre ve El Kavrama Kuvveti Testi sırasında yanlarında bulundurmak zorundadırlar. Soğuk damgası bulunmayan ve özelliğini kaybetmiş, fotoğrafsız ya da adaya benzemeyen fotoğrafın yer aldığı kimliklerle gelen adaylar sınava alınmaz.

- Adaylar başvuru bilgi formunda ve ilan edilen sınav programında belirtilen gün ve saatte sınav yerinde, üniversitemiz tarafından verilecek olan tişört ve göğüs numaraları ile birlikte sınav komisyonu önünde hazır bulunurlar. Belirtilen sınav kıyafetinin dışında sınava gelen adaylar sınava alınmazlar.

- Sınav sırasında sıralama takip edileceğinden adaylar ilan edilen sınav programında belirtilen gün ve saatte sınav yerinde hazır olmak ve ayrıca ön kayıtta istenilen belgeleri eksiksiz olarak teslim etmek zorundadırlar. Sınav sırası gelen aday, sınav yerinde bulunmadığı ve/veya sırasını kaçırdığı takdirde sınava alınmayacaktır. Sınavlara girmeyen veya giremeyen adaylar sınav haklarını kaybederler.
 
NOT: Adaylar özel yetenek sınavı esnasında giyecekleri tişört ve göğüs numaralarını sınav günü ve sınav saatinden hemen önce sınav yerindeki ilgili masadan alabileceklerdir.


ENGELLİ ADAYLARIN (Kadın ve Erkek) SINAVA GİRİŞ TARİH VE SAATLERİ İÇİN TIKLAYINIZ...

KADIN ADAYLARIN SINAVA GİRİŞ TARİH VE SAATLERİ İÇİN TIKLAYINIZ...

ERKEK ADAYLARIN SINAVA GİRİŞ TARİH VE SAATLERİ İÇİN TIKLAYINIZ...

 

Son Güncelleme Tarihi : 03.08.2023 14:33 Okunma Sayısı : 9390

Son Duyurular