Sporcu Özgeçmiş Belgeleri Hakkında


2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Özel Yetenek Sınavı ön kayıtları 10-16 Ağustos 2020 tarihleri arasında oys.mu.edu.tr adresi üzerinden çevrim içi (online) olarak gerçekleştirilmiştir.

Çevrim içi (online) ön kayıtlar esnasında Sporcu Özgeçmiş Belgesi olan aday öğrencilerin, bir sayfadan fazla olan sporcu özgeçmiş belgelerini sisteme yüklemekte zorlandığı ve eksik sporcu özgeçmiş evrağı yüklemek zorunda kaldıkları belirlenmiştir.

Benzer durumda olan ve Sporcu Özgeçmiş Belgelerinin tamamını sisteme yükleyemeyen adaylar, Özel Yetenek Sınavına girecekleri gün sınav yerine geldiklerinde, Online Ön Kayıtta sisteme yükledikleri belgeler ile Sporcu Özgeçmiş Belgelerinin eksik kalan evraklarını da dosyaya ekleyerek teslim etmelidir.  

Sporcu Özgçemiş Puanları (SÖP) bu teslim edilen dosyada yer alan sporcu özgeçmiş belgeleri doğrultusunda ilgili komisyonlarca kontrol edilerek değerlendirilecek ve puanlanacaktır.

Adaylar Sporcu Özgçemiş Puanları (SÖP) sonuçlarını oys.mu.edu.tr adresinden takip edebilir. Sporcu Özgçemiş Puanları (SÖP) değerlendirme sonuçları ilan edildikten sonra, en geç bir iş günü içinde, Sınav İtiraz Komisyonuna dilekçe ile itiraz edebilirler.


 

Son Güncelleme Tarihi : 07.07.2021 14:29 Okunma Sayısı : 7389

Son Duyurular