2020–2021 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖZEL YETENEK SINAVI BOŞ KALAN KONTENJANLAR

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi 2020–2021 Eğitim Öğretim Yılı Özel Yetenek Sınavını asil listeden kazanan adayların, 07-10 Eylül 2020 tarihleri arasında, yedek listeden kazanan adayların 14 Eylül 2020 tarihinde yapılan kesin kayıtları sonrasında, tüm kontenjanlar doldurulmuştur. Ancak ilgili tarihten sonra gerçekleşen özel yetenek sınavları sonrasında kayıtlarını sildiren öğrenciler bulunmaktadır. Bölümlere/Programlara göre boş kalan kontenjanlar aşağıdaki tabloda belirtilmiştir.

Yedek kayıt işlemleri şahsen yapılacaktır.

Yedek listede yer alan adaylar, 02 Ekim 2020 Cuma günü 09:00-12:00 arasında Fakültemizde hazır bulunarak sınav yürütme kuruluna dilekçe ile müracaat etmek zorundadırlar. Saat 12:00’den sonra gelen adaylar haklarını kaybederler.

Adayların, sağlık raporunu daha önceden alıp kesin kayıt sırasında teslim etmeleri gerekmektedir. Aksi halde kayıtlar yapılmaz. Bu durumda yedek listeden sırası gelen ve tüm evrakları tamam olan adayın kesin kayıt işlemi yapılır.

YEDEK KAYITTA İSTENEN BELGELER

a. Lise Diploması (Noter onaylı ya da aslı kayıt esnasında gösterilerek kayıt yaptıracağı Fakülte Sekreteri tarafından onaylı sureti)

b. 2019 ya da 2020 TYT puanını gösteren belgenin aslı, (2019-TYT puanı 200 ve üzeri olanlar, istedikleri takdirde 2020-YKS’nin hiçbir oturumuna girmeden 2019-TYT puanını 2020-YKS yerleştirmelerinde kullanabileceklerdir ancak, bu adayların 2020-YKS’ye başvuru yapmaları zorunludur. Bu durumda olup ilgili yükseköğretim kurumlarınca yapılacak özel yetenek sınavı sonucu yükseköğretim programlarına yerleşmek isteyen adayların da, Dönüştürülmüş Puanlarının hesaplanabilmesi için 2020-YKS’ye başvuru yapmaları zorunludur).

c. Askerlik Belgesi (28 yaşından küçük erkek adaylardan  bu belge istenmeyecektir.),

d. Sağlık raporu;

Özel veya resmi tam teşekküllü hastanelerden son 6 (altı) ay içerisinde alınmış “Spor Bilimleri Fakültesinde öğrenim görmesinde sağlık açısından sakınca yoktur” ibaresi yazılı heyet raporu

ya da

"Herhangi bir hastalığı olmadığına dair" tek hekim raporu,

e. T.C. Kimlik No beyanı veya  T.C.Kimlik No yazılı nüfus cüzdanı fotokopisi,

f. 4 adet 4.5x6 ebadında fotoğraf (Fotoğraflar son altı ay içinde çekilmiş, önden görüntülü, öğrenciyi kolaylıkla tanıtabilecek şekilde olmalıdır.)

g. 2020-2021 Güz Yarıyılı katkı payı (sadece II. Öğretimler için) yatırdığını gösterir banka dekontu (Türkiye Ekonomi Bankası), kayıt olduktan sonra öğrenci numarası alınarak ilgili bankaya yatırılacak ve teslim edilecektir.

Son Güncelleme Tarihi : 03.08.2023 14:34 Okunma Sayısı : 2428