28’inci Atatürk’e Saygı Gençlik Yol Koşusu

Üniversitemizin her yıl Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin yıl dönümünde düzenlediği Atatürk’e Saygı Gençlik 28. Yol Koşu’su gerçekleştirildi.

Veteranlar ve kadınlar 4 bin metre, erkekler ise 7 bin metre koştuğu yarışların startı Yeniköy Meydanında verildi. Yeniköy ve Kötekli Mahallesi parkurunun ardından yarışlar Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Stadyumunda sona erdi.

Spor Bilimleri Fakültesi öğrencileri ve öğretim elemanlarının da yoğun katılım gösterdiği koşuda, öğrencimiz Rahime Tekin Kadınlar genel klasmanda 1.ci olurken, yine 40-49 yaşta öğrencimiz Onur Ulaş Eroğlu 1.ci oldu. Ayrıca 40-49 yaşta Doç.Dr Gönül Babayiğit İrez, 50 yaş üstü kategorisinde ise Öğr. Gör. Sevil Yıldırım 2.ci olarak tamamlamıştır.

Koşunun ardından başarılı olan sporculara Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Stadyumu’ndaki törenle ödülleri verildi.

Son Güncelleme Tarihi : 10.11.2021 21:13 Okunma Sayısı : 1440