Fakültemizde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Etkinlikleri Gerçekleştirildi

Fakültemiz bölümlerince 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında etkinlikler gerçekleştirildi.

Beden Eğitimi ve Spor Bölümü tarafından 16.05.2023 tarihinde Beden Eğitimi Uygulama Öğretmenlerimizin konuşmacı olarak katıldığı “Milli Bayramlarda Tören ve Kutlamalar Söyleşi Programı” gerçekleştirilmiştir. Spor Bilimleri Fakültesi Amfide gerçekleştirilen etkinliğe Beden Eğitimi ve Spor Bölümü öğretim elemanları, öğrencileri ve misafirler katılmıştır.

Antrenörlük Eğitimi Bölümümüz tarafından 17.05.2023 tarihinde Doç. Dr. İrem Kavasoğlunun sunumuyla "Türkiye'de Kadınların Spor Tarihi"  başlıklı söyleşi gerçekleştirildi. Moderatörlüğünü Antrenörlük Eğitimi Bölümü öğretim üyelerimizden Prof. Dr. Kemal Göral'ın yürüttüğü söyleşide, katılımcılar Doç. Dr. İrem Kavasoğlu'nun Türk spor tarihi ve kadın sporcular ile ilgili bilgilerinden ve fikirlerinden yararlandılar.

Rekreasyon Bölümümüz tarafından 18.Mayıs.2023 tarihinde Zoom üzerinden Doç. Dr. Tolga Şinoforoğlu tarafından "Meşrutiyetten Cumhuriyete İdman Bayramları” başlıklı söyleşimiz gerçekleştirilmiştir.

Son Güncelleme Tarihi : 02.06.2023 12:15 Okunma Sayısı : 322