Emekli Olan Öğretim Görevlileri Sevil Yıldırım ve Koral Yıldırım İçin Tören Düzenlendi…

Fakültemiz Antrenörlük Eğitimi Bölümünden emekli olan Öğr. Gör. Sevil Yıldırım ve Öğr. Gör. Koral Yıldırım için emeklilik organizasyonu düzenlendi.

Düzenlenen organizasyona, Spor Bilimleri Fakültesi'nden çok sayıda akademik ve idari personel katıldı. Organizasyonun açılış konuşmasını yapan Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Özcan Saygın, emeklilik törenlerinin hem mutluluk, hem de hüzünlendirici bir gün olduğunu kaydetti ve emekli olan öğretim elemanlarına bundan sonraki hayatlarında aileleri ile birlikte mutlu bir hayat sürmelerini diledi.

Konuşmaların ardından emekliye ayrılan Öğr. Gör. Sevil Yıldırım ve Öğr. Gör. Koral Yıldırım'a plaket ve hediyeler takdim edildi.

Son Güncelleme Tarihi : 30.06.2022 16:49 Okunma Sayısı : 905