Fakültemiz Akademik Kurul Toplantısı Yapıldı

Fakültemiz Eğitim-Öğretim Yılı değerlendirmesine yönelik düzenlenen Akademik Kurul Toplantısı Dekan Prof. Dr. Özcan Saygın'ın başkanlığında, Dekan Yardımcıları, Fakülte Sekreteri, Bölüm Başkanları ve tüm akademisyenlerin katılımı ile 22 Eylül 2022 tarihinde Spor Bilimleri Fakültesi Seminer Salonunda gerçekleşti.

Akademik Kurul Toplantısında Dekan Saygın pandemi nedeniyle yüz yüze yapılamayan akademik kurullardan dolayı iki yıllık süreçte fakültemiz öğretim elemanlarının ve öğrencilerinin eğitim-öğretim ile yurtiçi ve yurtdışı proje çalışmalarından, sportif faaliyetlerinden ve etkinliklerden oluşan akademik yılların değerlendirilmesini içeren sunumu gerçekleştirdi.

Ayrıca toplantıda 2022-2023 Özel Yetenek Sınavının detaylı istatistiksel değerlendirilmesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Ali Gürel Göksel tarafından tüm katılımcılara sunuldu.

Toplantıda 2020-2021 ve 2021-2022 Eğitim Öğretim yılları eğitim öğretim faaliyetleri değerlendirilmiş olup, 2022-2023 eğitim öğretim yılına yönelik görüş alışverişinde bulunuldu.

Son Güncelleme Tarihi : 28.09.2022 12:04 Okunma Sayısı : 459