MSKÜ Oryantiring Takımı Kürsüde

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu faaliyet takviminde yer alan ve Kahramanmaraş’ta düzenlenen “Üniversiteler Arası Oryantiring Türkiye Şampiyonası” sona erdi. 23-24/Mart/2022 tarihleri arasında gerçekleşen şampiyonada 28 üniversiteden 216 sporcu mücadele etti.

Spor Bilimleri Antrenörlük Eğitimi Bölümü öğrencisi Ali Aydın, Erkekler Orta Mesafe Parkurunda 134 sporcu arasından Türkiye Şampiyonu, Sürat Parkurunda ise Türkiye İkincisi olarak genel toplamda Türkiye Şampiyonu olmayı başardı.

Edebiyat Fakültesi Psikoloji öğrencisi Özge Bozça, Kadınlar Orta Mesafe Parkurunda 82 sporcu arasından Türkiye İkincisi, Sürat Parkurunda ise Türkiye Beşincisi olarak genel toplamda Türkiye İkincisi oldu.

Bireysel olarak toplam 5 madalya alarak en fazla bireysel madalya kazanan üniversite olmayı başaran MSKÜ Oryantiring Takımı ayrıca genel toplamda Kadın Takımı olarak Türkiye Üçüncüsü unvanını aldı.

MSKU Oryantiring Takımı antrenörü Doç. Dr. Gönül B. İrez, Takım sorumluları Arş. Gör. Derya Sakallı, Arş. Gör. Kaan Salman ve şampiyonada üniversitemizi temsil eden tüm sporcularımızı tebrik eder ve başarılarının devamını dileriz.

 

Son Güncelleme Tarihi : 25.03.2022 15:58 Okunma Sayısı : 755

Son Haberler