Muğla Vikings'ten Türk Kızılay'ına Kan Bağışı

Muğla Vikings Korumalı Futbol takımı 18 Mart Çanakkale Zaferi yıldönümünde anlamlı bir sosyal sorumluluk çalışması içinde yer aldı.

Muğla Vikings sporcuları sadece sahada değil farklı alanlardaki sosyal sorumluluk projelerinin içinde yer almaya devam ediyor. Çanakkale Zaferinin yıldönümünde Kızılay aracılığı ile kan bağışında bulunarak bu vatan uğruna hayatlarını kaybeden tüm şehitlerimiz adına böyle bir etkinlik içinde yer aldıklarını belirten öğrencilerimize yürekten teşekkür ediyoruz.

Ayrıca Muğla Vikings Korumalı Futbol takımı ligdeki son maçını Denizli Pamukkale Üniversitesiyle yaptı. Kütahya Dumlupınar Üniversitesi takımını yendikten sonra Denizli Pamukkale Üniversitesini de 41-24 yenerek ligi klasmanda 2.sırada bitirdi.

Takımımızın kuruluşundan bu yana alınmış en iyi derece olan bu sonuç için takımımız yönetiminde bulunan koçlarımız, takımımız oyuncuları ve takımımız için emek veren herkese teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.

Son Güncelleme Tarihi : 27.03.2022 15:02 Okunma Sayısı : 1037