Spor Bilimleri Fakültesi Dekanlığından Yüksek Bütçeli Altyapı Projesi

Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi Antrenörlük Eğitimi Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Özcan Saygın’ın yürütücülüğünü üstlendiği; Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Feray Koca ve Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Rifat Kahyaoğlu’nun proje danışmanı olduğu, Spor Bilimleri Fakültesi Antrenörlük Eğitimi Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Gönül Babayiğit İrez, Spor Bilimleri Fakültesi Rekreasyon Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Gülsüm Baştuğ,  Spor Bilimleri Fakültesi Antrenörlük Eğitimi Bölümü öğretim elemanları Araş. Gör. Dr. Mevlüt Yıldız ve Araş. Gör. Kaan Salman’ın yardımcı araştırmacı olarak görev yaptıkları, “İnaktif Üniversite Öğrencilerine Açık Rekreasyon Alanında Uygulanacak Olan Serbest Zaman Aktivitelerinin Sağlık-Beceri ile İlişkili Fiziksel Uygunluk Unsurlarına ve Yaşam Kalitesine Etkisinin İncelenmesi”  başlıklı ve 221.511 TL bütçeli proje Yüksek Bütçeli Altyapı Projesi (YB-AYP) olarak desteklenmeye değer bulunmuştur.

Son Güncelleme Tarihi : 05.11.2020 15:18 Okunma Sayısı : 2027