2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Ara Sınav (Vize) Programları

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Ara Sınav (Vize) Programlarına ulaşmak için tıklayınız...

► Spor Bilimleri Fakültesi ara sınavları 02/Mayıs/2023 Salı – 05/Mayıs/2023 Cuma (10. Hafta) tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.

► Ara sınav haftasında dersler devam edeceği için öğretim elemanları ders saati içerisinde 10. Hafta dersini yapacaklardır.

► Haftalık ders programında yapılması planlanan ara sınavların, ilgili ders saatleri içinde (1 Mayıs Pazartesi resmî tatil olduğu için 4-5 Mayıs tarihlerine yayılmıştır) yapılacak şekilde sınav programı hazırlanmıştır.

► Sınava belirtilen saatler arasında internet bağlantısı olan herhangi bir yerden DYS üzerinden girilebilir. Sınava 1 (bir) kez giriş hakkı bulunmaktadır. Bu bakımdan bağlantı sorunları yaşanmayacak noktalardan sınava erişim önemlidir.

► Asenkron olarak yapılan Ortak Zorunlu Dersler “14 Nisan Cuma – İngilizce, 18 Nisan Salı - A.İ.İ.T., 19 Nisan Çarşamba - Türk Dili” ve “Eğitim Fakültesi 9. Hafta içerisinde sınavlarını yapacağı için BES öğrencilerinin Meslek Bilgisi” dersi ilgili tarihlerde yapılacaktır.

Son Güncelleme Tarihi : 16.05.2023 13:42 Okunma Sayısı : 2091