Adayların Özel Yetenek Sınavına Giriş Tarihleri ve Saatleri

MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ
SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ
2023-2024 ÖZEL YETENEK SINAV TAKVİMİ

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Özel Yetenek Sınavı uygulaması 22 Ağustos 2023 – 24 Ağustos 2023 tarihleri arasında Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi, Kötekli Kampüsü içerinde yer alan Stadyumda yapılacaktır.

ÖNEMLİ UYARILAR
- Adaylar sınavla ilgili duyuru ve açıklamaları sporbilimleri.mu.edu.tr web adresinden günlük olarak takip etmekle yükümlüdürler.

- Adaylar, sınava gelirken yanlarında; sistem üzerinden (basvuru.mu.edu.tr)  sınava giriş gününü ve saatini gösteren Sınav Giriş Belgesinin ve kimlik belgesi ile ön kayıtta sisteme yükledikleri aşağıdaki belgelerin asıllarını teslim etmek üzere eksiksiz olarak getirmelidir.
- Sınav Giriş Belgesi (sınav giriş belgesi tarih ve saat bilgisi içeren hali alınmalıdır),
- 1 adet vesikalık fotoğraf,
- Lise diplomasının aslı ya da ilgili kurum onaylı örneği,
- TYT puanını gösteren belge,
- Sağlık raporu,
- Cari harcamalara katkı payı dekontu,
- Sporcu özgeçmiş belgesi, *
- Milli sporcu belgesi, *
- Engelli sağlık kurulu raporu. *

Not: Yanında * işareti olan belgeleri aday sisteme yüklemiş ise getirmelidir.


- Adaylar sınav giriş belgesinde ve ilan edilen sınav programında belirtilen gün ve saatte sınav yerinde, üniversitemiz tarafından verilecek olan tişört ve göğüs numaraları ile birlikte sınav komisyonu önünde hazır bulunurlar. Belirtilen sınav kıyafetinin dışında sınava gelen adaylar sınava alınmazlar. Adaylar özel yetenek sınavı esnasında giyecekleri tişört ve göğüs numaralarını sınav günü ve sınav saatinden hemen önce sınav yerindeki ilgili masadan alabileceklerdir.

- Sınav sırasında sıralama takip edileceğinden adaylar ilan edilen sınav programında belirtilen gün ve saatte sınav yerinde hazır olmak ve ayrıca ön kayıtta istenilen belgeleri eksiksiz olarak teslim etmek zorundadırlar. Sınav sırası gelen aday, sınav yerinde bulunmadığı ve/veya sırasını kaçırdığı takdirde sınava alınmayacaktır. Sınavlara girmeyen veya giremeyen adaylar sınav haklarını kaybederler.

ENGELLİ ADAYLARIN (Kadın ve Erkek) SINAVA GİRİŞ TARİH VE SAATLERİ İÇİN TIKLAYINIZ...

KADIN VE ERKEK ADAYLARIN SINAVA GİRİŞ TARİH VE SAATLERİ İÇİN TIKLAYINIZ...
 

 

Son Güncelleme Tarihi : 25.08.2023 12:53 Okunma Sayısı : 3077

Son Duyurular