MSKÜ Spor Bilimleri Fakültesi 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Özel Yetenek Sınavı İlan Metni

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi 
Spor Bilimleri Fakültesi
2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı

Özel Yetenek Sınavı İlan Metni için tıklayınız.
 
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Özel Yetenek Sınavı Online Ön Kayıt Tarihleri 09 Ağustos 2023 (08:30) – 17 Ağustos 2023 (17:00) tarihleri arasında https://basvuru.mu.edu.tr adresinden yapılacaktır. 18 Ağustos 2023 günü adayların sınav giriş tarihi ve sınav saati sporbilimleri.mu.edu.tr adresinden duyurulacaktır. Özel Yetenek Sınavı uygulaması 22 Ağustos 2023 Salı günü başlayacak ve Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi, Kötekli Kampüsü içerinde yer alan Stadyumda yapılacaktır.
 
*Online Ön Kayıt adresi https://basvuru.mu.edu.tr 

ÖNEMLİ UYARILAR
 
- Adaylar sınavla ilgili duyuru ve açıklamaları sporbilimleri.mu.edu.tr web adresinden günlük olarak takip etmekle yükümlüdürler.
 
- Adaylar, sınava gelirken yanlarında; sistem üzerinden (https://basvuru.mu.edu.trsınava giriş gününü ve saatini gösteren güncel Çevrim İçi Başvuru Formunun ve kimlik belgesi ile ön kayıtta sisteme yükledikleri aşağıdaki belgelerin asıllarını teslim etmek üzere eksiksiz olarak getirmelidir.
 
  • Çevrim içi başvuru formu (sınav giriş formu tarih ve saat bilgisi içeren hali "18 Ağustos tarihinden sonra alınmalıdır"),
  • 1 adet vesikalık fotoğraf (son altı ay içerisinde çekilmiş),
  • Nüfus cüzdanı/kimlik kartı fotokopisi (T.C. kimlik numarası içermelidir),
  • Lise diplomasının aslı ya da ilgili kurum onaylı örneği,
  • TYT puanını gösteren belge,
  • Sağlık raporu, son 6 (altı) ay içerisinde alınan (Tek hekim raporu kabul edilir),
  • Cari harcamalara katkı payı dekontu,
  • Sporcu özgeçmiş belgesi, *
  • Milli sporcular belgesi, *
  • Engelli sağlık kurulu raporu. *
Not: Yanında * işareti olan belgeleri aday sisteme yüklemiş ise getirmelidir.
 
- Adaylar online ön kayıt sırasında cari harcamalara katkı payı kapsamında 350 TL ücret* yatıracaktır.
 
* Ücret (350 TL) MSKÜ Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığı’nın Ziraat Bankası Muğla Şubesi’nde bulunan TR83 0001 0002 0135 7582 0850 36 IBAN numaralı Çeşitli Gelirler Hesabına Banka Şubesinden ya da İnternet Bankacılığı üzerinden açıklama kısmında sınava girecek olan adayın Adı Soyadı, T.C. kimlik numarası ve Spor Bilimleri Fakültesi (Örnek: Ali İhsan DURSUN, 12345678910, Spor Bilimleri Fakültesi) yazılarak yatırılmalıdır.
 
- Adaylar başvuru bilgi formunda ve ilan edilen sınav programında belirtilen gün ve saatte sınav yerinde, üniversitemiz tarafından verilecek olan tişört ve göğüs numaraları ile birlikte sınav komisyonu önünde hazır bulunurlar. Belirtilen sınav kıyafetinin dışında sınava gelen adaylar sınava alınmazlar. Adaylar özel yetenek sınavı esnasında giyecekleri tişört ve göğüs numaralarını sınav günü ve sınav saatinden hemen önce sınav yerindeki ilgili masadan alabileceklerdir.
 
- Sınav sırasında sıralama takip edileceğinden adaylar ilan edilen sınav programında belirtilen gün ve saatte sınav yerinde hazır olmak ve ayrıca ön kayıtta istenilen belgeleri eksiksiz olarak teslim etmek zorundadırlar. Sınav sırası gelen aday, sınav yerinde bulunmadığı ve/veya sırasını kaçırdığı takdirde sınava alınmayacaktır. Sınavlara girmeyen veya giremeyen adaylar sınav haklarını kaybederler.
 

Son Güncelleme Tarihi : 25.08.2023 12:54 Okunma Sayısı : 14506

Son Duyurular