Örnek Ön Kayıt Başvuru Rehberi (Resimli Anlatım)


1. Adım: Başvuru sayfasına gidin https://oys.mu.edu.tr/ ve ekranın sağ tarafında yer alan yeni kullanıcı bilgilerini doldurarak üye olun.
 


2. Adım: Üyelik işleminden sonra aynı ekranın sol tarafında yer alan "Lütfen Giriş Yapınız" kısmında üye olurken verdiğiniz bilgileri (TC Kimlik no ve Şifre) kullanarak sisteme girin.
 


3. Adım: Üye girişi yapınca aşağıda yer alan ekran karşınıza çıkacak ve "2021-2022 Spor Bilimleri Fakültesi Özel Yetenek Sınavı Usul ve Esaslarını" okuduktan sonra sağ alt köşedeki Başvuru Sayfasına Git butonuna basın.
 


4. Adım: Açılan pencerede yer alan "Belgeler" bölümündeki gerekli olan tüm belgeleri sisteme yükledikten sonra "Tercihlerinizi" yaparak başvurunuzu tamamlayın. (Sporcu Özgeçmiş Belgesi Var mı? sorusuna "Var" diyen adaylar sisteme yükleyecekleri belgede yer alan branşı seçmelidir!)
 


5. Adım: Kaydını tamamlayan adaylar sol tarafta yer alan "Başvuru Durumu" kısmından başvurusunun onaylanıp onaylanmadığı aynı gün içinde kontrol etmelidir. Başvurusu reddedilen adaylar "Açıklama" kısmında yer alan ret sebebini okuduktan sonra başvurusunu güncelleyip tekrar onaya göndermelidir.
 


6. Adım: Başvurusu onaylanan adaylar "Online Başvuru Formu" kısmından Çevrimiçi (Online) Başvuru Formunu görebilirler. Adaylar sınava gelirken bu Online Başvuru Formunun çıktısını yanlarında getirmelidir. Buradaki önemli nokta her adayın Sınav Tarihi ve Saati bilgisi 9.Ağustos.2021 Pazartesi günü 18.00'da ön kayıtların sona ermesiyle açıklanacağı için, Online Başvuru Formunun çıktısını bu tarihten sonra alınız.
 


7. Adım: Ön kayıt esnasında sisteme yüklediğiniz ve sınava gireceğiniz gün ve saatte teslim edeceğiniz belgelerin asıllarını eksiksiz olarak getirmeyi unutmayınız. Getirilecek olan belgeleri "Başvuru Durumu" kısmından her zaman görebilirsiniz.


Son Güncelleme Tarihi : 12.08.2021 23:47 Okunma Sayısı : 5251

Son Duyurular