2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Ara Sınavlarına (Vize) mazeretleri nedeniyle giremeyen  aşağıda Ek-1'deki listede yer alan Fakültemiz Bölümleri öğrencilerinin Ortak Zorunlu Derslerinin Ara Sınav Mazeret Sınavları ilgili dosyada belirtildiği tarih ve saatteEk-2'deki listede yer alan Fakültemiz Derslerinin Ara Sınav Mazeret Sınavları 9-13 Mayıs 2022 tarihlerinde ilgili dersin Haftalık Ders Programında yer alan gün ve saatlerinde yapılacaktır.

Ek-1: Ortak Zorunlu Dersler Vize (Ara Sınav) Mazeret Sınavına Girecek Öğrenci Listesi ve Sınava Girecekleri Dersler

Ek-2: Fakültemiz Derslerinin Vize (Ara Sınav) Mazeret Sınavına Girecek Öğrenci Listesi ve Sınava Girecekleri Dersler

Son Güncelleme Tarihi : 15.05.2022 22:23 Okunma Sayısı : 902