“Spor Hizmetlerinde Şirketleşme” Semineri Gerçekleştirildi

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Spor Bilimleri Fakültesi Rekreasyon Bölümü’nün kariyer günleri etkinlikleri kapsamında 14 Ekim 2024 tarihinde "Spor Hizmetlerinde Şirketleşme: MadeInÇelik Spor Sağlık Turizm ve Sanayi Ltd. Şti" başlıklı seminer düzenlendi. Seminere konuşmacı olarak Seda Nur Çelik katıldı.

Fakültemizin farklı bölümlerinden öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği etkinlik, etkileşimli bir şekilde gerçekleştirildi. Çelik, spor sektöründe şirketleşme süreci, girişimcilik fırsatları ve spor hizmetleri sektöründe profesyonel kariyer geliştirme konularına değindi.

Eğitici ve ilham verici geçen seminer öğrencilerin aktif katılımıyla etkileşimli bir ortamda gerçekleşti. Değerli katkıları için Seda Nur Çelik’e  teşekkürlerimizi sunuyoruz. Fakültemiz öğrencilerine yönelik kariyer gelişimini destekleyen etkinliklere devam edecektir.

Son Güncelleme : 15.10.2024 15:24 Okunma Sayısı : 16