19 Mayıs Etkinliklerinde Spor Bilimleri Fakültesi Turnuvaları Tamamlandı

19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Spor Bilimleri Fakültesi olarak düzenlemiş olduğumuz Halısaha Kadın Futbol, 3x3 Streetball ve Akademik ve İdari Personele yönelik Tenis Turnuvası tamamlanarak dereceye giren takımlara kupaları verildi. Turnuvaların finalleri öncesinde ve sırasında izleyicilere dans gösterileri de sunuldu. Jive, Vals, Zeybek, Hiphop ve Break Dans gösterileriyle renklenen etkinlik, izleyenlere keyifli anlar yaşattı.

Etkinliklerde dereceye giren takımlara madalya ve kupaları MSKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Sülün tarafından takdim edildi. Ödül törenine ayrıca Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Özcan Saygın ve SKS Daire Başkanı Şamil Türkay da katıldı. Üniversite öğrencileri de finalleri ilgiyle takip etti.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Sülün, ödül töreninde yaptığı konuşmada, “19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlediğimiz bu turnuvalarda yer alan tüm sporcularımızı tebrik ediyorum. Sporun birleştirici gücünü bir kez daha görmüş olduk” dedi.

Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Özcan Saygın ise, “Öğrencilerimizin ve personelimizin yoğun katılımıyla gerçekleştirdiğimiz bu etkinliklerde hem spor yapmanın hem de eğlenmenin önemini vurguladık. Tüm katılımcılara teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme Tarihi : 29.05.2024 13:19 Okunma Sayısı : 66

Son Haberler