29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 100. Yıl Kutlama Programı Gerçekleştirildi

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 100. Yıl Kutlama Programı, Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği programımız tarafından fakültemiz Şehit Özgür Özekin Amfisinde gerçekleştirilmiştir. Programa bölümümüz öğretim elemanları ile öğrencilerimiz katılmıştır.

Sunuculuğunu Öğr. Gör. Zeynep AYDOĞAN'ın gerçekleştirdiği programda, "Cumhuriyet Nedir?" Öğr. Gör. Zeynep AYDOĞAN, "Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve Cumhuriyet Felsefesi" Doç. Dr. Ender ŞENEL ve "29 Ekim Cumhuriyet Bayramında Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenlerinin Yapması Gereken Etkinlikler" Doç. Dr. Halil Evren ŞENTÜRK tarafından sunulmuştur. Ayrıca günün anlam ve önemine ilişkin şiir dinletisi bölümümüz 3. sınıf öğrencisi Çağatay KENGER tarafından gerçekleştirilmiştir.

Programın hazırlanmasında ve sunulmasında emeği geçen tüm öğretim elemanlarımız ve öğrencilerimiz ile programa katılan tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Son Güncelleme Tarihi : 02.11.2023 19:45 Okunma Sayısı : 261