3X3 Kadın Basketbol Takımımız Türkiye Finallerinde

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından 24-26 Nisan 2023 tarihleri arasında 4 farklı şehirde (İzmir, İstanbul, Ankara ve Samsun) Red Bull Half Court Üniversiteler 3x3 Basketbol Turnuvası düzenlendi.

Kadınlar kategorisinde Üniversitemizin yanı sıra ev sahibi Ege Üniversitesi, Dokuz Eylül Üniversitesi, Denizli Pamukkale Üniversitesi, İzmir Kavram Üniversitesi, Manisa Celal Bayar Üniversitesi, İzmir Ekonomi Üniversitesi katıldı.

Grup maçlarını namağlup lider tamamlayan takımımız İstanbul’da düzenlenecek en iyi sekiz takımının katılacağı Türkiye finallerine katılma hakkı kazandı.

MSKÜ 3x3 Basketbol Kadın Takımı antrenörü Arş. Gör. Kaan Salman ve turnuvada üniversitemizi temsil eden tüm sporcularımızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Son Güncelleme Tarihi : 27.04.2023 10:40 Okunma Sayısı : 465