Antrenörlük Eğitimi Bölümü UÇEP Komisyonu Prof. Dr. Özcan Saygın Başkanlığında Çalışmalarına Devam Ediyor

Antrenörlük Eğitimi Bölümü Ulusal Çekirdek Eğitim Programı, 2023 yılında Spor Bilimleri Fakülteleri Dekanlarının bir araya gelerek Türkiye genelindeki Antrenörlük Eğitimi Bölümlerinde uygulamak üzere hazırlanmasına karar verdiği bir müfredat programıdır.

Antrenörlük Eğitimi Bölümü Ulusal Çekirdek Eğitim Programının oluşturulması ve müfredatlarının artık güncelliğini yitirdiği düşüncesi ile Spor Bilimleri Dekanları Konseyi Yürütme Kurulu bir çalışma başlattı ve Prof. Dr. Özcan Saygın’ın başkanlığında bir komisyon oluşturulmasına karar verildi.

Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Özcan Saygın başkanlığındaki komisyon ilk toplantısını 06 Ocak 2023 tarihinde gerçekleştirirken, tüm Türkiye’deki Antrenörlük Eğitimi Bölüm Başkanlarının da katımı ile son toplantısını 98 katılımcı ve komisyon üyeleriyle 03 Şubat 2023 tarihinde gerçekleştirdi.

Son Güncelleme Tarihi : 08.02.2023 12:51 Okunma Sayısı : 428