Antrenörlük Eğitimi ve Spor Yöneticiliği Öğrencilerinden Poster Bildiri Etkinliği

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Spor Bilimleri Fakültesi'nde, Antrenörlük Eğitimi ve Spor Yöneticiliği Bölümü 4. sınıf öğrencilerinin "Araştırma ve Proje" dersi kapsamında hazırladıkları poster bildirileri 20 Mayıs 2024 tarihinde saat 14:00’te fakültenin fuaye alanında sunuldu.

Akademik personelin katılımıyla, moderatörler eşliğinde gerçekleştirilen bilim etkinliği yoğun ilgi gördü. Öğrenciler, spor bilimleri alanında bilimsel bilgi paylaşımını artırmak, farklı kuramsal ve yöntemsel bakış açıları kazanmalarını sağlamak ve lisansüstü eğitime hazırlanmalarına katkıda bulunmak amacıyla düzenlenen etkinlikte çalışmalarını başarıyla sergiledi.

Etkinlik boyunca, öğrencilerin projeleri incelendi ve akademisyenlerle bilimsel tartışmalar gerçekleştirildi. Öğrenciler, projelerini sunarken edindikleri bilgileri ve araştırma yöntemlerini paylaştı, bu sayede hem teorik hem de pratik bilgiler kazandı.

Spor Bilimleri Fakültesi'nin düzenlediği bu etkinlik, geleceğin spor bilimcilerinin yetişmesine önemli bir katkı sağladı ve öğrencilerin akademik kariyerlerine güçlü bir adım atmalarına olanak tanıdı.

Son Güncelleme Tarihi : 29.05.2024 14:46 Okunma Sayısı : 88