Avrupa Şampiyonası’nda Türkiye Fırtınası: MSKÜ Öğrencileri Göz Kamaştırdı


7-12 Mayıs 2024 tarihleri arasında Almanya’nın Essen kentinde düzenlenen 2024 Açık Hava Avrupa Şampiyonası sona erdi. Bu prestijli yarışmada ülkemizi temsil eden Milli Sporcu öğrencilerimiz Hazal Burun ve Emircan Haney, önemli başarılara imza attı.

Makaralı Yay Kadın Takımlar kategorisinde Ayşe Bera Süzer, Begüm Yuva ve Hazal Burun altın madalya kazanarak büyük bir başarı elde etti. Makaralı Yay Erkek Takımlar kategorisinde ise Batuhan Akçaoğlu, Emircan Haney ve Yağız Sezgin gümüş madalya ile kürsüde yer aldı.

Bireysel kategorilerde de başarılar devam etti. Makaralı Yay Kadınlar kategorisinde Hazal Burun bronz madalya kazanarak madalya koleksiyonuna bir yenisini ekledi. Ayrıca, Makaralı Yay Karışık Takımlar kategorisinde Hazal Burun ve Emircan Haney, bronz madalya kazandı.

Toplamda 30 madalyanın dağıtıldığı Avrupa Şampiyonası’nda, Türkiye Milli Takımı 6 madalya kazanarak Ülkeler Sıralamasında birinci sırada yer aldı. Milli sporcularımız Hazal Burun ve Emircan Haney’i, tüm Milli Takımlarımızı, antrenörlerimizi, spor destek elemanlarını ve idarecilerimizi bu büyük başarılarından dolayı tebrik ediyor, bizlere yaşattıkları bu haklı gurur için teşekkür ediyoruz.

Son Güncelleme Tarihi : 29.05.2024 11:10 Okunma Sayısı : 53

Son Haberler