Cumhuriyetimizin 98. Yılı Kutlamaları Kapsamında Masa Dağı Doğa Yürüyüşü Etkinliği Düzenlendi

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Etkinlikleri kapsamında Cumhuriyetimizin 98. Yılı Kutlamaları amacıyla 29 Ekim 2021 Cuma günü Masa Dağı’na doğa yürüyüşü etkinliği yapıldı. Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek ve Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Özcan Saygın’ın destekleri ve üniversitemiz Dağcılık ve Doğa Sporları Öğrenci Topluluğu’nun katkıları ile gerçekleştirilen etkinliğe, üniversitemizin çeşitli fakültelerindeki öğrenciler ve personeller ile görev yapanlarla birlikte (41 kişi) keyifli bir doğa yürüyüşü gerçekleşti. Saat 09:00'da Cumhuriyet Meydanında başlayan etkinlik (gidiş-dönüş yaklaşık 7km) saat 12:00'da yine Cumhuriyet Meydanında sona erdi.

Son Güncelleme Tarihi : 03.11.2021 19:13 Okunma Sayısı : 905