Dekan Saygın, Öğrencilerle Buluştu: Spor Bilimleri Fakültesi'nde Diyalog Kapılarını Açtı

Spor Bilimleri Fakültesi, öğrencilerle daha yakın bir işbirliği ve etkileşim için önemli bir adım attı. Dekan Prof. Dr. Özcan Saygın ve Fakülte Yönetimi 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı değerlendirmesi ve geleceğe yönelik daha verimli bir eğitim modeli geliştirmek amacıyla öğrencilerle bir araya geldi.

26 Aralık 2023 Salı günü saat 14:00'te düzenlenen "Dekan - Öğrenci Buluşması" etkinliğine Spor Bilimleri Fakültesi öğrencileri yoğun ilgi gösterdi. Yüz yüze gerçekleştirilen toplantı, öğrencilerin görüşlerini paylaşma ve doğrudan etkileşimde bulunma fırsatı tanıdı.

Toplantıda, Dekan Prof. Dr. Özcan Saygın, öğrencilere güncel bilgiler aktarmanın yanı sıra, yüz yüze ve uzaktan eğitim sürecinde yaşanan sorunları dinleyerek çözüm odaklı bir diyalog ortamı yarattı. Öğrenciler, eğitim sürecine dair taleplerini ve önerilerini paylaşma şansı bulurken, Dekan Saygın, bu toplantının fakülte içinde daha sık gerçekleştirilecek bir iletişim platformunu olduğunu belirtti.

Bu etkinlik, Spor Bilimleri Fakültesi öğrenci-topluluk ilişkisini güçlendirmenin yanı sıra, Fakülte yYönetimi ile öğrenciler arasında daha etkin bir iletişim köprüsü kurma hedefine ulaşmak adına atılan önemli bir adım olarak kayda geçti.
 

Son Güncelleme Tarihi : 27.12.2023 15:03 Okunma Sayısı : 163

Son Haberler