Dekanımız Prof. Dr. Özcan Saygın "Herkes İçin Spor Zirvesine" Davetli Konuşmacı Olarak Katıldı

Türkiye Herkes İçin Spor Federasyonu tarafından 21-23 Mayıs 2021 tarihleri arasında ilki düzenlenen Herkes İçin Spor Zirvesi ve 4.sü düzenlenen Uluslararası Herkes İçin Spor Kongresi, bu yıl kuruluşunun 95. yılını kutlayan ülkemizin önder eğitim kurumlarından birisi olan Gazi Üniversitesi ve Bayburt Üniversitesi işbirliği ile gerçekleştirildi.

İçerisinde bulunduğumuz COVID19 sürecine vurgu yapılarak, "Salgın Sürecinde Fiziksel Aktivite ve Sağlıklı Yaşam" temasıyla gerçekleştirilen etkinliğe Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Özcan Saygın ile yurt dışından ve yurt içinden pek çok önemli spor örgütünün üst düzey yöneticileri ve akademisyenler katılımcı olarak yer aldı. Dekanımız Prof. Dr. Özcan Saygın "Salgın Döneminde Yükseköğretimde Spor ve Eğitim" oturumunda davetli konuşmacı olarak üniversitemizi temsil etti. Ayrıca organizasyon kapsamında, herkes için spor, wellness, nefes egzersizleri ve sağlıklı yaşam ile ilgili gelişim seminerleri düzenlendi.

Son Güncelleme Tarihi : 24.05.2021 16:20 Okunma Sayısı : 1060