Fakültemiz Antrenörlük Eğitimi Bölümü Kariyer Günleri Etkinliği Kapsamında Milli Cimnastikçimiz İbrahim Çolak ve Antrenörü Yılmaz Göktekin ile Söyleşi Gerçekleştirildi

Fakültemiz Antrenörlük Eğitimi Bölümü Kariyer Günleri etkinliği kapsamında, Türk ve Dünya Sporuna adını altın harflerle yazdıran, Artistik Cimnastik Avrupa ve Dünya Şampiyonu İbrahim Çolak ve onu yetiştiren, aynı zamanda A Milli Takım Antrenörü Yılmaz Göktekin "Şampiyonluk Serüveni" başlıklı söyleşide MSKÜ Spor Bilimleri Fakültesi öğrencileri, akademisyenleri ve cimnastik severlerle çevrimiçi olarak bir araya geldi.

14 Ocak 2021 Perşembe günü saat 13:00’de düzenlenen çevrimiçi söyleşiye Spor Bilimleri Fakültesi öğrencileri, öğretim elemanları ve spor severler yoğun ilgi gösterdi. 285 katılımcının yer aldığı Etkinlik; Fakülte Dekanı Prof. Dr. Özcan Saygın ve söyleşinin moderatörlüğünü  yürüten Doç. Dr. Hakan Ünal ve Doç. Dr. Kemal Göral'ın konuşmalarıyla başlarken, Milli Cimnastikçimiz İbrahim Çolak ve Antrenörü Yılmaz Göktekin'in; Şampiyonluk Serüveni hakkında detaylı bilgiler, deneyim ve tecrübelerini dinleyicilerle paylaştı.
 
Söyleşi sonunda katılımcıların sorularını cevaplayan İbrahim Çolak ve Yılmaz Göktekin etkinliğe katılmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi ve Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek’e, Spor Bilimleri Fakültesi’nin akademik mensuplarına ve söyleşiye katılan öğrencilere teşekkür etti.
 

Son Güncelleme Tarihi : 14.01.2021 14:45 Okunma Sayısı : 1143

Son Haberler