Fakültemizde, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Etkinlikleri Kapsamında "Meşrutiyetten Cumhuriyete Gençlik ve Spor Bayramları" Başlıklı Söyleşide Prof. Dr. İbrahim Yıldıran Konuğumuz Oldu

Fakültemizde, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Etkinlikleri kapsamında "Meşrutiyetten Cumhuriyete Gençlik ve Spor Bayramları" başlıklı söyleşide Gazi Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. İbrahim Yıldıran öğretim elemanlarımız ve öğrencilerimizle bir araya geldi.

20.Mayıs.2021 Perşembe günü saat 14:30'da çevrimiçi (Zoom) olarak düzenlenen etkinliğe Spor Bilimleri Fakültesi lisans ve lisansüstü öğrencileri, öğretim elemanları ve Spor Bilimleri alanının değerli araştırmacıları yoğun ilgi gösterdi. 255 katılımcının yer aldığı Etkinlik; Fakülte Dekanı Prof. Dr. Özcan Saygın ve söyleşinin moderatörlüğünü  yürüten Doç. Dr. T. Osman Mutlu'nun konuşmalarıyla başlarken, Prof. Dr. İbrahim Yıldıran; 19 Mayıs Bayramlarının tarihsel sürecini ve ulusal düzeyde kutlanmaya başlanmasının perde arkasında yaşanan olayları katılımcılarla paylaştı.

 

Son Güncelleme Tarihi : 26.05.2021 15:13 Okunma Sayısı : 1219

Son Haberler