Fakültemizde Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Programımız İçin EPDAD Akreditasyonu Sanal Ziyaret Aşaması Gerçekleştirildi

Spor Bilimleri Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Programı, Yüksek Öğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) tarafından yetkilendirilen "Öğretmenlik Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği (EPDAD)"  Sanal Ziyaret ekibi tarafından değerlendirmeye alındı.

EPDAD Sanal Ziyareti 07-08-09 Nisan 2021 tarihlerinde gerçekleşti. Söz konusu ziyaretlerde Beyan edilen Öz Değerlendirme Raporları doğrultusunda talep edilen belge, bilgi ve dokümanlar EPDAD ekibiyle paylaşıldı. Ziyaret esnasında yönetici, akademisyen ve öğrencilerle görüşmeler gerçekleştirildi. Ders ve öğretmenlik uygulaması ile ilgili gözlemlere yer verildi.

Son Güncelleme Tarihi : 09.04.2021 19:27 Okunma Sayısı : 1239