Fakültemizde Dekanlık Devir Teslim Töreni

Fakültemizde 22/Temmuz/2020 Çarşamba günü Dekanlık Devir Teslim Töreni yapıldı.

Devir teslim töreni Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sırrı Sunay Gürleyük, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Bayrakdaroğlu, Rektör Danışmanları Prof. Dr. Ali Osman Gündoğan, Doç. Dr. Bekir Çöl ve Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Elemanlarının katılımıyla gerçekleştirildi. Törende, Prof. Dr. Recep Gürsoy görevini yeni Dekanımız Prof. Dr. Özcan Saygın'a devretti.

Törende konuşan Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, Prof. Dr. Recep Gürsoy’a fakülteye yaptığı hizmetlerden ötürü teşekkür ederek plaket takdim etti. Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Özcan Saygın’ın fakülte için önemli hizmetlerde bulunacağına inandığını belirten Prof. Dr. Hüseyin Çiçek kendisine yeni görevinde başarılar diledi.

Yeni Dekanımız Prof. Dr. Özcan Saygın ise “Fakültemizi bulunduğu noktadan daha iyi bir konuma getirmek için tüm öğretim elemanlarımız ile birlikte özverili bir şekilde çalışacağız” dedi.

Son Güncelleme Tarihi : 28.07.2020 16:06 Okunma Sayısı : 2044