Fakültemizde Okuyan Engelli Öğrencilerimize Yönelik "Spor Bilimleri Fakültesinde Uzaktan Eğitim Süreci Engellerini Birlikte Aşıyoruz!" Etkinliği Düzenlendi


Fakültemizde eğitim-öğretim hayatına devam etmekte olan engelli öğrencilerimize yönelik olarak  “Spor Bilimleri Fakültesinde Uzaktan Eğitim Süreci Engellerini Birlikte Aşıyoruz!” başlıklı etkinlik çevrimiçi olarak düzenlendi. 

2020-2021 eğitim-öğretim yılı güz döneminin değerlendirilmesi ve bahar dönemi öncesi gerekli önlemlerin alınabilmesi amacıyla 09/Şubat/2021 tarihinde Spor Bilimleri Fakültesi Uzaktan Eğitimden Sorumlu Dekan Yrd. Doç. Dr. Ali Gürel Göksel ve Fakültemiz Engelli Öğrenci Birim Danışmanı Öğr. Gör. Ali Yiğit Kocabıçak, fakültemizde okuyan engelli öğrencilerimiz ve ilgili öğretim elemanlarımızla düzenlenen etkinlikte bir araya geldi.

Etkinlik kapsamında üniversitemiz çatısı altında bulunan Engelli Kampüs Birimi hakkında bilgi paylaşımı gerçekleştirilirken, uzaktan eğitim sürecinde engelli öğrencilerimizin yaşadığı sorunlar ve bunlara yönelik olarak gerçekleştirilebilecek çözüm önerileri görüşüldü.
 

Son Güncelleme Tarihi : 10.02.2021 17:09 Okunma Sayısı : 1070

Son Haberler