Fakültemizde "Rekreasyonun Türkiye'deki Başlangıç Serüveni ve Günümüzdeki Durumu" Etkinliği Prof. Dr. Erdal Zorba'nın Katılımıyla Gerçekleştirildi

Fakültemizde, Rekreasyon Bölümü Kariyer Günleri Etkinliği kapsamında "Rekreasyonun Türkiye'deki Başlangıç Serüveni ve Günümüzdeki Durumu" başlıklı etkinlikte Prof. Dr. Erdal ZORBA öğretim elemanlarımız ve öğrencilerimizle bir araya geldi.

22.Mart 2021.Pazartesi günü saat 13:00'da çevrimiçi (Zoom) olarak düzenlenen etkinliğimize Spor Bilimleri alanında araştırma yapan birçok akademisyen, lisansüstü öğrenciler ve lisans öğrencileri yoğun ilgi gösterdi.

167 katılımcının yer aldığı etkinlikte rekreasyonun Türkiye’de başlangıç serüveni ve günümüzdeki durumu ile ilgili bilgiler veren ve tecrübelerini bizlere aktaran hocamız ve katılım gösteren tüm davetlilere teşekkür ediyoruz.

Son Güncelleme Tarihi : 31.03.2021 12:35 Okunma Sayısı : 918