Gençler Sporda Etkinliği Rekor Katılımla Gerçekleştirildi

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi karşısında bulunan alana inşa edilen "Yamaç Park" düzenlenen tören ile açıldı. Birçok spor aktivitesinin de yapılabileceği alanın açılışında Rekreasyon Topluluğu ile Hiphop ve Break Dans Topluluğu öğrencileri tarafından hazırlanan dans gösterileri katılımcıların beğenisine sunuldu.

Açılışın sonunda ise MSKÜ Spor Bilimleri Fakültesi tarafından kampüsün tamamında "Gençler Sporda Etkinliği" gerçekleştirildi.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarının devamı niteliğinde olan Gençler Sporda Etkinliğinde yerleşkemizin 20 farklı noktasında aynı anda 1000'den fazla öğrencimiz futbol, basketbol, voleybol, koşu, tenis, bisiklet, paten, halk oyunları, korumalı futbol, dans, zumba, pilates, bocce ve krosfit etkinliklerinden oluşan sportif faaliyetleri yaptı.

Son Güncelleme Tarihi : 25.05.2022 11:28 Okunma Sayısı : 885