İzlanda'dan Fakültemize Değerli Bir Ziyaret: Erasmus+ Personel Hareketliliğiyle Bilgi Paylaşımı

Fakültemiz, uluslararası işbirliğinin önemini bir kez daha vurgulayarak, Erasmus+ Personel Hareketliliği kapsamında değerli bir misafiri ağırladı. İzlanda'nın Reykjavik Üniversitesi'nden gelen "Dr. Ingi Þór Einarsson", lisans ve lisansüstü öğrencilerimize eşsiz bir bilgi paylaşımı sundu.

Reykjavik Üniversitesi'nden gelen Dr. Einarsson, öncelikle lisans öğrencilerimize "Engelli Bireylerin Spor ve Beden Eğitimi Derslerine Katılımı" konusunda kapsamlı bir bilgilendirme yaptı. Pratik deneyimlerini ve edindiği bilgileri öğrencilerimizle paylaşarak, engelli bireylerin spor alanındaki katılımını artırmaya yönelik değerli ipuçları verdi.

Ardından, lisansüstü öğrencilerimizin yoğun ilgisiyle karşılanan Dr. Einarsson, "Bilimsel Araştırmalarda Akıllı Telefon ve Tablet Uygulamalarının Kullanımı" konusunda bir sunum gerçekleştirdi. Akıllı teknolojinin bilimsel araştırmalardaki rolünü ele alan bu sunum, lisansüstü öğrencilerimizin araştırma süreçlerinde nasıl etkin bir şekilde kullanabileceklerini gösterdi.

Bu özel ziyaret, uluslararası işbirliğinin ve bilgi paylaşımının ne kadar değerli olduğunu bir kez daha gösterdi. Dr. Ingi Þór Einarsson'a ve Reykjavik Üniversitesi'ne Fakültemiz adına teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Son Güncelleme Tarihi : 06.05.2024 13:55 Okunma Sayısı : 64