Kadın 3X3 Basketbol Takımımız Türkiye İkincisi!

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından 7-9 Haziran tarihlerinde İzmir'de gerçekleştirilen 3X3 Basketbol Türkiye Şampiyonası'nda, MSKÜ Kadın 3X3 Basketbol Takımımız büyük bir başarıya imza attı.

Takımımız, 6-8 Mayıs tarihlerinde düzenlenen bölge gruplarında gösterdiği üstün performansla bölge şampiyonu olarak Türkiye şampiyonasına katılma hakkı kazandı. Türkiye'nin en iyi 8 takımının mücadele ettiği şampiyonada, takımımız ilk gün oynanan grup maçlarında 3'te 3 yaparak yarı finale yükseldi.

Yarı finalde İzmir bölge şampiyonunu çekişmeli bir maçta mağlup eden ekibimiz, finalde Atatürk Üniversitesi ile karşılaştı. Büyük heyecana sahne olan final maçını 6-5 kaybeden takımımız, turnuvayı Türkiye ikincisi olarak tamamladı.

Takımımızı bu büyük başarısından dolayı tebrik ediyor, gelecek turnuvalarda da aynı azim ve kararlılıkla mücadele edeceklerine inanıyoruz.

Son Güncelleme Tarihi : 12.06.2024 12:44 Okunma Sayısı : 42