Kariyer Günü Etkinliği: Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Açıkbaş'tan Önemli Tavsiyeler

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Spor Bilimleri Fakültesi, öğrencilerine yönelik kariyer odaklı bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Fakültenin kalite güvencesi çalışmaları kapsamında düzenlenen etkinlik, öğrencilere gelecekleri hakkında değerli bilgiler alma fırsatı sağladı. 

04 Mart 2024 Pazartesi günü saat 10:30’da Atatürk Kültür Merkezi B Salonu'nda gerçekleşen etkinliğe, Muğla Gençlik Spor İl Müdürü Sayın Musa Kazım Açıkbaş konuk oldu. İl Müdürü, öğrencilere Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın teşkilat yapısını detaylı bir şekilde açıkladı ve öğrencilerin hangi pozisyonlarda görev alabileceklerine dair önemli bilgiler paylaştı.

Etkinlikte özellikle Antrenörlük Eğitimi Bölümü mezunları ve diğer bölümlerden mezun olan öğrenciler için antrenörlük belgelerinin alınması konusunda da bilgilendirme yapıldı. Ayrıca Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nde Mesleki Eğitim (Staj) Uygulamalarına katılacak öğrencilere yönelik önemli detaylar aktarıldı. Spor Bilimleri Fakültesi öğrencileri, Gençlik Spor Bakanlığı'nın öne çıkan projelerinden biri olan Yurt-Time Spor Projesi hakkında da detaylı bilgilendirme ile etkinlikten ayrıldılar.

Etkinlik, fakültenin öğretim elemanları ve lisans öğrencileri tarafından yoğun ilgiyle takip edilirken, katılımcılar arasında Gençlik Spor İl Müdürlüğü personeli de yer aldı. Etkinlik sonunda, öğrencilerin proje başvuruları ve gelecek kariyer adımları için iletişim kanallarının güçlendirilmesine yönelik kararlar alındı. Etkinlik Dekanımız Prof. Dr. Özcan Saygın'ın teşekkür pilaketini takdim etmesiyle tamamlandı. 
 

Son Güncelleme Tarihi : 06.03.2024 17:23 Okunma Sayısı : 73

Son Haberler