Milli Sporcumuz Yasenem Nur Boğa'dan Uluslararası Arenada Büyük Başarı

Hindistan'ın New Delhi şehrinde düzenlenen "Uluslararası Kick Boks Turnuvası", büyük heyecana sahne oldu ve uluslararası arenada birçok başarılı sporcunun mücadelesine tanıklık etti. MSKÜ Spor Bilimleri Fakültesi öğrencisi ve Milli Sporcu Yasenem Nur Boğa, bu prestijli turnuvada ülkemizi en iyi şekilde temsil etti ve büyük bir başarıya imza attı.

Büyük Kadınlar Light Contact kategorisinde 60 kg'da yarışan Yasenem Nur Boğa, rakiplerini geride bırakarak şampiyonluk unvanını kazandı ve altın madalyayı ülkemize getirdi. Bu önemli başarı, hem MSKÜ'nün spor alanındaki yükselişine önemli bir katkı sağlarken, hem de Türk sporunun uluslararası alandaki gücünü bir kez daha ortaya koydu.

MSKÜ ailesi olarak Yasenem Nur Boğa'yı altın madalya kazanarak üniversitemizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil ettiği için tebrik ediyor, gelecek yarışmalarda da başarılarının devamını diliyoruz.

Son Güncelleme Tarihi : 12.02.2024 15:12 Okunma Sayısı : 375