MSKÜ 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Mezunlarını Uğurladı

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni, büyük bir coşkuya gerçekleştirildi.

Spor Bilimleri Fakültesi'nin organizasyonunu yaptığı ve Muğla Atatürk Stadyumu’nda gerçekleşen törene Muğla Vali Yardımcısı Ali Yılmaz, Muğla Milletvekilleri Gizem Özcan, Süreyya Öneş Derici, Cumhur Uzun, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Cumhuriyet Savcısı Arif Ulusoy, MSKÜ Rektörü Prof. Dr. Turhan Kaçar, MSKÜ Kurucu Rektörü Prof. Dr. Ethem Ruhi Fığlalı, MSKÜ akademisyenleri ile personeli, çok sayıda davetli, binlerce öğrenci ve ailesi katıldı.

Mezuniyet Töreni, yaklaşık 2500 mezun öğrencinin geçit töreni ile başladı. Öğrenciler büyük bir gururla ve heyecanla ailelerini, öğretim üyelerini ve protokolü selamladı.

Konuşmaların ardından mezun öğrenciler 10'dan geriye saydıktan sonra keplerini havaya fırlattı.

Mezuniyet sevincini arkadaşlarına sarılarak paylaşan öğrenciler, ardından çalan müzikle doyasıya eğlendi.

Son Güncelleme Tarihi : 10.06.2023 14:20 Okunma Sayısı : 479