MSKÜ Cumhuriyet Coşkusunu Ula Göleti Yürüyüşü ile Karşıladı

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi, Cumhuriyet Bayramı'nın 100. yılını coşkuyla kutlamaya devam ediyor. Bu özel dönemin bir parçası olarak, MSKÜ Spor Bilimleri Fakültesi'nin düzenlediği "Cumhuriyet Bayramı Ula Göleti Yürüyüşü" etkinliği, doğa ve spor tutkunlarını bir araya getirdi. 25 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirilen yürüyüş, MSKÜ Kötekli Kampüsü'nde başladı ve Ula Göleti'nde son buldu.

Yaklaşık 7 kilometrelik muhteşem bir parkurda gerçekleşen etkinliğe, MSKÜ öğrencileri, akademik ve idari personeller yoğun bir katılım gösterdi. Renkli bayraklar ve Cumhuriyet flamalarıyla süslenen etkinlik, Cumhuriyet sevgisi ve spor tutkusunun bir araya geldiği özel bir gün oldu.

Katılımcılar, Muğla'nın eşsiz doğasının tadını çıkarırken, aynı zamanda Cumhuriyetimizin 100. yılını kutlama coşkusunu paylaştılar. Ula Göleti'nin sakin suları etrafında yürüyerek, Cumhuriyet'in güzelliklerini ve özgürlüğün simgesini kutlama fırsatı buldular.

MSKÜ Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Özcan Saygın, etkinliği şu sözlerle değerlendirdi: "Cumhuriyet Bayramı'mızın 100. yılında spor ve doğa ile iç içe geçen bu etkinliğe katılan herkese teşekkür ediyoruz. Bu coşku dolu etkinlik, Cumhuriyet sevgisini yaşatmak ve sporun birleştirici gücünü kutlamak için harika bir fırsat oldu" sözleriyle değerlendirdi.

Son Güncelleme Tarihi : 26.10.2023 19:00 Okunma Sayısı : 192