MSKÜ Futbolda Şampiyon

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından 4-8 Aralık 2023 tarihleri arasında Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen üniversiteler arası bölgesel lig futbol müsabakalarında üniversitemiz final maçında Pamukkale Üniversitesi'ni 2-0 yenerek şampiyon oldu ve süper lig playoff müsabakalarına katılmaya hak kazandı. Futbol takımımızın antrenörü, Prof. Dr. Kemal Göral "Ev sahibi olarak katıldığımız turnuvayı gol yemeden şampiyon olarak tamamladık. Üniversitemiz adına sarf ettikleri çaba, mücadele ve ustun performanstan dolayı, takımımızda yer alan ve bizimle birlikte olan tüm sporcularımla gurur duyuyorum. Kazanılan bu başarıda ve sorunsuz bir şekilde tamamlanan organizasyonda desteklerini esirgemeyen sayın rektörümüz Prof.Dr.Turhan Kaçar basta olmak üzere, Spor Bilimleri Fakültesi dekanımız Prof.Dr. Özcan Saygın'a, Doç.Dr.Halil Evren Şentürk’e, SKS daire başkanımız Şamil Aktürk’e, SKS Şube müdürümüz Yasin Öner'e, teknik ekibimize, sporcularımıza ve emeği olan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Son Güncelleme Tarihi : 11.12.2023 18:45 Okunma Sayısı : 202