MSKÜ Judo Takımı, Üniversiteler Türkiye Judo Şampiyonası'ndan Zaferle Döndü

Erzurum Teknik Üniversitesi'nin ev sahipliğinde düzenlenen "Üniversiteler Türkiye Judo Şampiyonası" heyecan dolu müsabakalarla tamamlandı. MSKÜ Judo Takımı, bu prestijli organizasyonda gösterdiği üstün performansla dikkatleri üzerine çekti ve başarılarıyla gurur yaşattı.

28 Üniversite ve 106 sporcunun katılımıyla gerçekleşen şampiyonada MSKÜ, 3 sporcu ile temsil edildi. Kadınlar kategorisinde mücadele eden Nazlı Çoban, Türkiye Şampiyonu olarak üniversitemize altın madalya kazandırdı. Erkekler Kata branşında ise Onur Duman ve Habib Vefa Şehri, Türkiye ikincisi olarak gümüş madalyalarıyla MSKÜ'yü gururlandırdılar.

Ayrıca MSKÜ Judo Takımı, erkeklerde Kata Branşı'nda 2.'lik kupasının sahibi oldu, bu başarıyla da adından söz ettirdi.

MSKÜ Judo Takımı sorumlusu Arş. Gör. Aygün AKGÜL ve şampiyonada üniversitemizi temsil eden tüm sporcularımızı tebrik eder ve başarılarının devamını dileriz.

Son Güncelleme Tarihi : 11.02.2024 12:13 Okunma Sayısı : 93