MSKÜ Kadın Basketbol Takımı Şampiyonluk İle Süper Lig Kapısını Aralıyor!

Dokuz Eylül Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen Üniversite Sporları Federasyonu Basketbol Bölgesel Lig (Ege Grubu) müsabakaları, MSKÜ Kadın Basketbol Takımı için muazzam bir zaferle sonuçlandı. 17-22 Aralık tarihleri arasında gerçekleşen turnuvada, kadınlar kategorisinde mücadele eden takımımız, rakiplerini geride bırakarak şampiyonluk ipini göğüsledi.

Toplam 8 takımın katıldığı turnuvada, A grubunda mücadele eden MSKÜ, grup müsabakalarını yenilgisiz lider tamamladı. Yarı finalde Afyon Kocatepe Üniversitesi'ni, finalde ise Manisa Celal Bayar Üniversitesi'ni uzatmaya giden bir müsabakada 71-63 mağlup ederek, turnuvayı şampiyon olarak tamamladı.

Bu zaferle birlikte MSKÜ Kadın Basketbol Takımı, bahar döneminde düzenlenecek olan Süper Lig terfi müsabakalarına katılım hakkı elde etti. Takım, gösterdiği üstün performans ve takım ruhuyla gelecekteki mücadelelere umutla bakarken, bu zafer aynı zamanda üniversite adına büyük bir gurur kaynağı oldu.

Son Güncelleme Tarihi : 27.12.2023 14:59 Okunma Sayısı : 156