MSKÜ Kadın Basketbol Takımımız Tarihinde İlk Kez Süper Lige Yükseldi

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen UNİLİG Süper Lige Yükselme Türkiye Finalleri, 9-16 Mayıs tarihleri arasında Diyarbakır’da gerçekleştirildi. Turnuvada, İstanbul Sağlık, İstanbul Üsküdar, İstanbul Cerrahpaşa, Ankara, Hacettepe, Van Yüzüncü Yıl, Kastamonu, Sivas Cumhuriyet ve Çukurova üniversiteleri yer aldı.

Ege Bölgesi şampiyonu olarak turnuvaya katılma hakkı kazanan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Kadın Basketbol Takımımız, B Grubu'nu yenilgisiz lider olarak tamamladı. Yarı finalde Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi'ni 66-63 yenerek finale yükselen takımımız, final müsabakasının ardından turnuvayı ikinci sırada tamamladı. Bu başarıyla birlikte, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı tarihinde ilk kez Süper Lige çıkma başarısı gösterdi.

Bu önemli başarıda emeği geçen tüm sporcularımızı ve antrenörlerimizi tebrik eder, Süper Lig'de de başarılarının devamını dileriz.

Son Güncelleme Tarihi : 29.05.2024 11:16 Okunma Sayısı : 95