MSKÜ Korumalı Futbol Takımı Playoff’ta

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Korumalı Futbol Takımı, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu (TÜSF) Korumalı Futbol Birinci Lig E Grubunda ev sahipliği yaptığı maçta İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Korumalı Futbol Takımı'nı 78-0 gibi farklı skorla yenerek Süper Lig Playoff müsabakalarına katılmaya hak kazandı. Spor Bilimleri Fakültesi Sorumlu Hocası Öğr. Gör. Zeynep Aydoğan'ı sporcularımızı ve teknik ekibimizi tebrik ediyor playoff müsabakalarında başarılar diliyoruz.

MSKÜ Korumalı Futbol Takımı Baş Antrenörü Ufuk Atıcı". Üniversitemizi temsil ettiğimiz grup maçlarında verdikleri çaba, mücadele ve üstün performanslarından dolayı, takımımızda yer alan ve bizimle birlikte olan tüm sporcularımla gurur duyuyorum. Çalışmalarımızın meyvelerini toplamaya başladık; hedefimiz Üniversitemize birinci ligde başarı getirmek ve Üniversitemizi Korumalı Futbol Süper Liginde temsil etmek, bunun için ne gerekiyorsa yapacağız" dedi.

Korumalı Futbol takımı sorumlusu Öğr. Gör. Zeynep Aydoğan zorlu geçen mücadelelerden sonra playofflara katılma hakkı elde ettik. Üniversitemiz adına sarf ettikleri çaba ve gösterdikleri performanstan dolayı, tüm sporcularımla gurur duyuyorum. Kazanılan bu başarıda desteklerini esirgemeyen Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Turhan Kaçar başta olmak üzere, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Özcan Saygın'a, SKS daire başkanımız Şamil Aktürk’e, SKS Şube müdürümüz Yasin Öner'e, teknik ekibimize, sporcularımıza ve emeği olan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Son Güncelleme Tarihi : 07.03.2024 14:27 Okunma Sayısı : 98

Son Haberler