MSKÜ Muay Thai Takımı Geleneği Sürdürdü

Mersin Üniversitesi ev sahipliğinde 20 - 23 Şubat 2024 tarihleri arasında düzenlenen ÜNİLİG Muay Thai Türkiye Şampiyonası, büyük bir heyecana sahne oldu. Türkiye genelinden 69 üniversitenin katıldığı şampiyonada, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Muay Thai Takımı sporcuları önemli başarılara imza attı.

MSKÜ Spor Bilimleri Fakültesi öğrencileri arasında yer alan Ali Sarı, 86 kg'da Kicklight kategorisinde ve Kaan Tatar 81 kg. B Division kategorisinde şampiyon olarak altın madalya kazanırken, erkek takımı sporcuları toplamda 2 altın, 2 gümüş ve 8 bronz madalya ile döndüler. Kadın sporcularımız da turnuvada 6 bronz madalya kazanarak takımın başarısına katkı sağladılar.

MSKÜ Muay Thai Takımı antrenörü Öğr. Gör. Dr. Erkan Bingöl'ü ve şampiyonada üniversitemizi temsil eden tüm sporcularımızı tebrik eder ve başarılarının devamını dileriz.

Son Güncelleme Tarihi : 01.03.2024 16:17 Okunma Sayısı : 104