MSKÜ Öğrencilerinden Crossminton Başarısı

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Üniversiteler Arası Crossminton Türkiye Şampiyonası müsabakaları sona erdi.

23-25 Mayıs 2022 tarihleri arasında Manisa'da yapılan ve 13 üniversiteden 100'e yakın sporcunun katıldığı "Üniversiteler Arası Crossminton Türkiye Şampiyonası'nda" Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Crossminton takımımızdan Arzu Delibalta ve Özlem Başaran teklerde Türkiye 3.sü, Sevim Kaçmaz mixler kategorisinde Türkiye 2.si, yine mixler kategorsinde Arzu Delibalta ve Oğulcan Sönmez Türkiye 3.sü oldu.

MSKÜ Crossminton Takımı antrenörü Dr. Öğr. Üyesi Ali Ağılönü'nü ve turnuvada üniversitemizi temsil eden tüm sporcularımızı tebrik eder ve başarılarının devamını dileriz.

Son Güncelleme Tarihi : 26.05.2022 14:20 Okunma Sayısı : 685