MSKÜ Okçuluk Takımı Türkiye Şampiyonası'nda Zirvede

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Okçuluk Takımı, Eskişehir Teknik Üniversitesi’nin ev sahipliğinde 21-24 Mayıs 2024 tarihlerinde düzenlenen "ÜNİLİG Okçuluk Türkiye Şampiyonası"nda büyük başarıya imza attı. Türkiye'nin dört bir yanından gelen 43 üniversiteden 193 sporcunun katıldığı yarışmalarda, MSKÜ Okçuluk Takımı gösterdiği üstün performansla dikkatleri üzerine çekti.

Makaralı Yay Kadınlar Kategorisi'nde yarışan Songül Lök, Meltem Yaka ve Ceyda Kömür'den oluşan takımımız, müthiş bir performans sergileyerek Türkiye Şampiyonu oldu. Ayrıca bireysel kategoride de büyük başarılar elde eden sporcularımızdan Ceyda Kömür ikinci, Songül Lök ise dördüncü olarak üniversitemize dereceler kazandırdı.

Bu büyük başarılarıyla MSKÜ Okçuluk Takımı, hem takım olarak hem de bireysel performanslarıyla üniversitemizi gururlandırdı. Sporcularımızı ve emeği geçen tüm antrenörlerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Son Güncelleme Tarihi : 03.06.2024 12:20 Okunma Sayısı : 81