MSKÜ Okçuluk Takımı, ÜNİLİG Salon Okçuluk Türkiye Şampiyonası'nda Zirveye Çıktı

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Okçuluk Takımı, Türkiye'nin dört bir yanından gelen sporcular arasında mücadele ettiği "ÜNİLİG Salon Okçuluk Türkiye Şampiyonası'nda" büyük başarı elde etti. Samsun'da düzenlenen şampiyonada takımımız, gösterdiği üstün performansla göz doldurdu.

Makaralı Yay Kadınlar Kategorisi'nde mücadele eden Songül Lök, Gülçin Balık ve Ceyda Kömür'den oluşan takımımız, üstün bir performans sergileyerek Türkiye Şampiyonu oldu.

Ayrıca, bireysel kategoride de mücadele eden öğrencimiz Songül Lök, 35 sporcu arasında Türkiye Şampiyonu olarak büyük bir başarı elde etti. Lök, yetenek ve azmiyle rakiplerini geride bırakarak altın madalyanın sahibi oldu.

Bu başarılar ile MSKÜ'nün spor alanında etkisini bir kez daha göstermesini sağlayan ve üniversitemizin adını tüm Türkiye'ye duyuran tüm sporcularımızı ve Okçuluk Takımı sorumlusu Arş. Gör. Kaan Salman'ı tebrik eder ve başarılarının devamını dileriz.

Son Güncelleme Tarihi : 22.02.2024 17:30 Okunma Sayısı : 136