MSKÜ Spor Bilimleri Fakültesi "Rüzgara Karşı" Programında


Muğla’nın Bodrum ilçesinde 19-25 Mayıs 2024 tarihleri arasında düzenlenen Cumhurbaşkanlığı 5. Uluslararası Yat Yarışları, TRT Spor Yıldız kanalında yayınlanan "Rüzgara Karşı" programında geniş bir şekilde yer aldı. Bu prestijli yarışların yayınında, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Spor Bilimleri Fakültesi, özel konuk olarak programda bulundu.

Spor Bilimleri Fakültesi öğrencileri, Dr. Öğr. Üyesi Lale Yıldız Çakır koordinatörlüğünde, konuk eğitmen Mustafa Çakır ile birlikte "Rüzgara Karşı" programına katıldılar. Programda temel yelken eğitimi dersi verildi ve yelken sporunun incelikleri öğrencilere aktarıldı. Hem öğrencilerin hem de izleyicilerin büyük ilgisini çeken programda, MSKÜ'nün spor eğitimindeki yenilikçi yaklaşımları ve yelken sporuna verdiği önem vurgulandı.

Cumhurbaşkanlığı Uluslararası Yat Yarışları’nın coşkusunun yaşandığı Bodrum’da gerçekleşen bu etkinlikte, MSKÜ Spor Bilimleri Fakültesi'nin aktif katılımı ve TRT Spor Yıldız kanalında yer alması, üniversitemizin spora ve spor eğitimine verdiği değeri bir kez daha gözler önüne serdi.

Son Güncelleme Tarihi : 29.05.2024 13:34 Okunma Sayısı : 112

Son Haberler