MSKÜ Spor Bilimleri Fakültesi TRT Spor Yıldız Ekranlarında!

Üniversitelerin spor takımlarının ve üniversite öğrencilerinin spora erişim olanaklarının anlatıldığı "Spor Üniversitede" programı TRT Spor Yıldız kanalında yayınlanıyor. TRT Spor Yıldız Kanalında Yayınlanan "Spor Üniversitede" Programının Konuğu MSKÜ Spor Bilimleri Fakültesi oldu. Daha önce fakültemizde çekimleri yapılan, spor branşlarının ve fakültemizin tanıtıldığı "Spor Üniversitede" programının, 2 Temmuz Salı günü TRT Spor Yıldız ekranlarında yayınlanan 26. Bölümünde üniversitemiz yer aldı.

Bu bölümde, MSKÜ Spor Bilimleri Fakültesi'nin sunduğu imkanlar, öğrencilerin sportif faaliyetlere katılımı ve fakültenin başarıları detaylı bir şekilde izleyicilere aktarıldı. Programda, sporcularımızın başarı öyküleri ve çeşitli spor branşlarındaki faaliyetler de tanıtıldı.

Üniversitemizin spor kültürünün ve altyapısının geniş kitlelere tanıtılmasına katkı sağlayan bu program sayesinde, öğrencilerimiz ve sporcularımızın elde ettiği başarılar ve sağlanan imkanlar izleyicilere sunuldu. TRT Spor Yıldız kanalında yayınlanan bu özel bölümle, MSKÜ Spor Bilimleri Fakültesi'nin önemi ve başarısı bir kez daha gözler önüne serildi.

Son Güncelleme Tarihi : 03.07.2024 14:24 Okunma Sayısı : 107