MSKÜ Voleybol Takımları Göz Kamaştırdı: ÜNİLİG Bölgesel Lig'de Zirveye Yerleşti

​​​​Muğla'da düzenlenen Üniversiteler arası ÜNİLİG Voleybol Bölgesel Lig grup maçları, büyük bir heyecana sahne oldu. MSKÜ ev sahipliğinde gerçekleşen müsabakalara katılan 6 erkek ve 7 kadın takımı, mücadele dolu günler geçirdi.

Erkekler kategorisinde tüm heyecan tek devreli lig usulüyle oynanan maçlarla yaşandı. MSKÜ erkek voleybol takımı, gösterdiği üstün performansla tüm maçlarını kazanarak birincilik kürsüsüne çıktı. Pamukkale Üniversitesi ikinci olurken, üçüncülüğü Adnan Menderes Üniversitesi elde etti.

Kadınlar kategorisinde ise müsabakalar iki ayrı grupta yapıldı. MSKÜ kadın voleybol takımı, B grubunu yenilgisiz tamamlayarak yarı finale yükseldi. Yarı finalde Denizli Pamukkale Üniversitesi'ni, finalde ise Aydın Adnan Menderes Üniversitesi'ni yenerek birinci oldu.

Bu önemli başarıların ardından, hem kadın hem de erkek takımlarımız ÜNİLİG Süper Lige terfi müsabakalarına katılma hakkı elde etti.

MSKÜ ailesi olarak voleybol takımlarımızı tebrik ediyor, ÜNİLİG Süper Lige terfi müsabakalarında başarılarının devamını diliyoruz.

 

Son Güncelleme Tarihi : 13.02.2024 14:50 Okunma Sayısı : 162

Son Haberler